FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 20-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι όλοι οι κάτοικοι των Πετραλώνων Φιγαλείας που υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, είναι καθαροί. Τη γλίτωσαν από τον ετεροδημότη, ο οποίος από ό,τι έμαθα είχε και ρητορική αρνητή του ιού.

*Όταν άνοιξε η κλινική covid στο ΓΝ Πύργου, από τη διοίκηση δόθηκε υπόσχεση ότι θα είναι σε αγαστή συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους του Ρίου για ό,τι χρειαστούν. Χθες τα ξημερώματα, όμως, η απάντηση που έλαβε γιατρός που τους τηλεφώνησε, ήταν «διαβάστε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ». Τρομερή απάντηση! Πάει το δούλεμα σύννεφο σε αυτήν την ιστορία…

*Η μετακίνηση γιατρού από το ΚΥ Βάρδας στη ΝΜ Αμαλιάδας ήταν αναμενόμενη και προαναγγελθείσα. Και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι άλλη.

* Πληρώνει ο ΕΛΓΑ σήμερα, καθώς αναμένεται να καταβληθούν αποζημιώσεις ύψους 2.081.000 ευρώ στους αγρότες που αφορούν καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο για το έτος 2019. Στην Ηλεία αντιστοιχούν 92.431,50 ευρώ για τους δικαιούχους του νομού.

*Πυροδάνεια, απάντηση Κομισιόν για την Πατρών-Πύργου, Μουσειολογία, Παθολογική ΓΝ Ηλείας, Τηλεκπαίδευση. Σε όλα αυτά τα θέματα, η «Πρωινή» προκάλεσε αίσθηση και πυροδότησε εξελίξεις. Πλέον, ξέρετε ποια είναι αποδεδειγμένα η παρεμβατική εφημερίδα της Ηλείας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 20/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος