FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 18-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Μη εκλεγμένα πρόσωπα προσανατολίζεται να τοποθετήσει στις Σχολικές Επιτροπές ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι μάλλον θα τοποθετήσει πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

*Εκδήλωση με θέμα την οικονομία και τον πληθωρισμό διοργανώνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στην Πάτρα. Ομιλητές θα είναι ο βουλευτής Ηλείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, ο πρώην υπουργός (και μάλλον υποψήφιος ευρωβουλευτής) Φίλιππος Σαχινίδης και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

*Νέα εγκύκλιο εξέδωσε χθες το ΥΠΕΣ για την εκλογή μελών στα Διαδημοτικά όργανα, οπότε μπορεί να έχουμε ανάκληση αποφάσεων και λήψη νέων. Σε ό,τι αφορά τον ΦΟΔΣΑ, προβλέπεται μία έδρα από τον σύλλογο εργαζομένων, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρη η μία έδρα ανάμεσα στον δήμο Ήλιδας και τον δήμο Πηνειού.

*Κάποιος «έσπασε» τη γραμμή κατά την εκλογή μελών της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, για να αφήσει μία δημοτική σύμβουλο εκτός. Ποιος όμως;

* Έμαθα πως μια… αγωγή έφυγε από Δικηγορικό γραφείο, με παραλήπτη γιατρό…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος