FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 09-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Δεν έμεινε αρκετές ημέρες στη θέση του ο Λάκης Αθανασόπουλος, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για την Πολιτική Προστασία του δήμου Πύργου. Ίσως έτσι εξηγείται και η απουσία του από την αυτοψία που έκαναν ο Στάθης Καννής και ο Βασίλης Παναγόπουλος στις ζημιές της Αλφειού προχθές το πρωί.

*Το site του δήμου Πύργου έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη σελίδα του facebook, η οποία παραμένει ανενεργή, σαν να μην μπορούμε να βρούμε ποιος έχει τους κωδικούς ένα πράμα…

*Aυτοδιοικητική συζήτηση είχαν χθες το πρωί σε κεντρικό καφέ του Πύργου ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Πύργου και ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάσος Καρνάρος.

*Όλους τους πολιτικούς χώρους ενώνει τελικά ο πρόεδρος της ΤΚ Σαλμώνης του δήμου Πύργου, Βασίλης Βέρρας, αφού στην κοπή της πίτας από τον Μητροπολίτη Ηλείας, Αθανάσιο, ήταν άπαντες παρόντες: ο Ηλείος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

*Μετά τη χθεσινή τελετή παράδοσης παραλαβής, οριστικοποιήθηκαν και οι χωροταξικές αλλαγές στο 3ο όροφο του Διοικητηρίου. Ο Γιαννόπουλος θα μετακινηθεί στο γραφείου του Βασιλόπουλου και ο Μπράμος σε αυτό του Κοροβέση, ενώ ο Νικολακόπουλος είναι ο μόνος αμετακίνητος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot