FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (13/12/2022)

Ημερομηνία: 13-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Νέο γενικό γραμματέα αναζητά ο δήμος Πύργου, καθώς ο Γιάννης Βαρελάς παραιτήθηκε προ ημερών, προκειμένου να μην έχει κώλυμα υποψηφιότητας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

*Να ξέρετε, πάντως, ότι η θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ δεν προϋποθέτει παραίτηση για υποψηφιότητα, οπότε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα περί Καραστέργιου.

*Σε κάποιο από τα Νομικά Πρόσωπα, πάντως, μπορεί να μην έχουμε παραίτηση, άρα ούτε και υποψηφιότητα.

*Ολιγόλεπτη συζήτηση περί ΠΑΣΟΚ και σκανδάλου «Καϊλή» είχαν χθες το πρωί ο Δημήτρης Βάλαρης, ο Παναγιώτης Μπράμος και ο Άγγελος Τσίκας, σημειώνοντας ότι ο Ανδρουλάκης αντέδρασε σωστά και ακαριαία.

*Γνώστης του πολιτικού σκηνικού της Αμαλιάδας με ενημέρωσε χθες ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο Ήλιδας δύσκολα θα είναι περισσότεροι από τρεις, συνυπολογιζομένης και της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Πολιτικολογίες

*Μου είπε χθες ένας τακτικός αναγνώστης της στήλης ότι λες και έχει συνωμοτήσει το σύμπαν για να κοπεί κάθε γέφυρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να μην υπάρχει καμία πιθανότητας μετεκλογικής τους συνεργασίας.

*Η αλήθεια ότι με αυτά που έχουν γίνει ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη, δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή περίπτωση συνεργασίας, κάτι που το είπε και χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και να δημιουργηθεί προοδευτική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή.

*Ο Ανδρουλάκης είπε επίσης πως η Καϊλή ήταν δούρειος ίππος της ΝΔ. Να το δεχθούμε τον ισχυρισμό, αλλά τότε θα έπρεπε να την έχει διαγράψει καιρό τώρα κι όχι να σκάσει η βόμβα ξανά στα χέρια του ΠΑΣΟΚ.

*Αν τυχόν η Καϊλή κριθεί έκπτωτη από το αξίωμα του ευρωβουλευτή, τότε τη θέση της θα πάρει άμεσα ο Νίκος Παπανδρέου ως 1ος επιλαχών. Επειδή όμως πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές και ο Ανδρουλάκης θα μπει στη Βουλή, τη δική του θέση θα πάρει ο Γιώργος Καμίνης ως τον Μάιο του 2024.

*Mε… τρώει το χέρι μου να γράψω το όνομα αυτού που θα χαρεί περισσότερο από όλους αν τυχόν εμπλέκεται και ο Σχοινάς στο σκάνδαλο Κατάρ, αλλά θα τον αποφύγω τον πειρασμό! Ο νοών νοείτω!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος