FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (13/01/2023)

Ημερομηνία: 13-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Ξανάρχεται στην Ηλεία ο Μάκης Βορίδης, αυτή τη φορά για να κόψει την πίτα της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως στις 21 Ιανουαρίου. Παρών θα είναι και ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην εκδήλωση. Προβλέπεται κοσμοσυρροή τώρα που είμαστε και σε ανεπίσημη προεκλογική περίοδο.

*Την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων περιμένει η ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, για να προγραμματίσει πολύ-εκδήλωση. Μαζί με την κοπή της πίτας θα παρουσιαστούν και τα ονόματα του ψηφοδελτίου. Ποιος θα έρθει από Αθήνα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

*Στο ΠΑΣΟΚ της Ηλείας, πάλι, το βλέπω να δύσκολο να κόβουν πίτα όλοι μαζί. Αν φέρει ο καθένας τη δικιά του από το σπίτι, κάτι μπορεί να γίνει.

*Δωρεά στο Νοσοκομείο Πύργου έκανε ο Ανδρέας Παπαδάκος, καθώς παραχώρησε ένα νέο UPS σε αντικατάσταση του παλαιoύ, ενώ κάλυψε και τις ηλεκτρολογικές εργασίες εγκατάστασής του μαζί με δύο μηχανισμούς πόρτας ραντάρ SESAMO. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από το ΔΣ του ΓΝ Ηλείας.

*Για ποιους δύο υποψήφιους βουλευτές φημολογείται ότι έχουν αποφασίσει να παίξουν δισταυρία στην κάλπη; Εγώ ξέρω πως αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια.

*Για αυτό το έργο της ΔΕΥΑ Πύργου, μόνο κάποιος με γερές «άκρες» στα υπουργεία θα μπορούσε να βρει το σχετικό πρόγραμμα. Δεν είναι και πολλοί αυτοί στον δήμο Πύργου. Μη σας πω ένας…


Πολιτικολογίες

*Το ΄δαμε και αυτό, ο Τσίπρας να κάνει ανάρτηση στο τουίτερ το όνομα του Βενιζέλου! Θα μου πείτε, έτσι που τα έχει καταφέρει ο Μητσοτάκης να βάλει απέναντί του όλους σχεδόν τους συνταγματολόγους, κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό.

*Νομίζω πως είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης να νομοθετήσει την απαγόρευση της εκλογικής καθόδου κόμματος Κασιδιάρη. Ο στόχος διπλός: αφενός να μειώσει το εκλογικό όριο της αυτοδυναμίας και αφετέρου να εκθέσει όποιο κόμμα το καταψηφίσει.

*Στον Άκη Σκέρτσο φαίνεται πως καταλήγει ο Μητσοτάκης για μπροστάρη στην προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με το ieidiseis, αφού φαίνεται πως έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να βάλει δημοσιογράφο, για να μη φανεί ότι αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ.

*Τέλος εποχής για το ΚΚΕ, αφού η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Μην ξεχνάτε ότι υπήρξε η πρώτη γυναίκα που ηγήθηκε κοινοβουλευτικού κόμματος στην Ελλάδα. Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παφίλης.

*Ενοχλημένοι μαθαίνω πως είναι ορισμένοι πασοκοι με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, καθώς θεωρούν ότι στις ομιλίες του κατά βάση εξυμνεί τη Φώφη, παρουσιάζοντας εαυτόν ως μοναδικό πολιτικό «κληρονόμο». Σημειώστε ότι τον στηρίζει και ο Ανδρέας Τσούνης, χήρος της αείμνηστης προέδρου, οπότε καταλαβαίνετε τις αντιδράσεις.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος