FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ιδιαίτερα τοξικό είναι το κλίμα σε δήμο του Νομού, όπου υποψήφιοι δημοτικής παράταξης επιτίθενται απροκάλυπτα (κυρίως από μέσα κοινωνικής δικτύωσης), σε στελέχη του αντίπαλου συνδυασμού, «ξεθάβοντας» αιχμηρές δηλώσεις τους στο παρελθόν, όταν ήταν  σε αντίπαλες παρατάξεις.

*Το γεγονός αυτής της τοξικότητας δεν περνάει απαρατήρητο από τους δημότες, οι περισσότεροι εκ των οποίων επικροτούν το γεγονός πως  πρόσωπα που στο παρελθόν ήταν αντίπαλοι, πλέον συμπλέουν σε κοινό συνδυασμό, πράγμα που δείχνει πως πέρα από το πολιτικό, δεν υπήρξε  κάτι προσωπικό μεταξύ τους.

*Πρόσκληση για ντιμπέιτ στις 28 Σεπτεμβρίου ή στις 5 Οκτωβρίου απηύθυνε ο Κώστας Καρπέτας στον Νεκτάριο Φαρμάκη. Προφανώς εννοεί με όλους, διότι δεν ανέφερε στο Δελτίο Τύπου τους άλλους συνυποψήφιους περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας.

*Στο σ/ν που είναι σε διαβούλευση για τους ΟΤΑ, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάταξη: όποιος ανεξαρτητοποιηθεί από μια παράταξη, δεν μπορεί να προσχωρήσει σε άλλη ως το τέλος της θητείας της, ούτε να γίνει αντιδήμαρχος με άλλη παράταξη. Ελπίζω να ψηφιστεί, για να σταματήσουν οι εκ των υστέρων μεταγραφές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia