FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 17-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Kαταγγγελτική ανακοίνωση για εξωθεσμική παρέμβαση –συνοδευόμενη από φραστική επίθεση σε υπάλληλο- αντιδημάρχου μεγάλου δήμου της Ηλείας εξέδωσε προ ημερών ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας.

*Σερί επαφών έχει στην Ηλεία τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του και ετοιμάζεται για ανακοινώσεις στο τέλος του μήνα.

*Δύο ονόματα έχουν εξελιχθεί σε… μήλα της έριδος στον δήμο Πύργου, αφού οποιαδήποτε απόφασή τους θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις. Το ένα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Ντοάς και το άλλο ο Σπύρος Καράμπελας.

*Λέτε να έχουμε ανατροπή με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πύργου που έχει ήδη μπει στην αφίσα του συνδυασμού του; Για να βοηθήσω, ενδέχεται να επιστρέψει στον συνδυασμό με τον οποίο κατέβηκε το 2019.

*Η συγκρότηση των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων έχει επηρεάσει και τις εσωκομματικές ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχουν περιοριστεί οι ανακοινώσεις στήριξης. Εκκρεμούν κάνα δυο βέβαια, αλλά μάλλον περιμένουν να δουν τα προγνωστικά για να πάνε με τον νικητή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia