FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα

*Χθες σας έγραψα πως ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύργου θα λέγεται Γιάννης. Σήμερα θα προσθέσω και το επίθετό του: Παπαδημητρίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Προτάθηκε και σε άλλο πρόσωπο πάντως η προεδρία, αλλά αρνήθηκε ευγενικά.

*Κύκλοι του Λατσείου σχολίαζαν χθες πως ο Νώντας Κυριαζής παραιτήθηκε, γιατί ήθελε να προλάβει την πιθανή άρση εμπιστοσύνης από τη νέα διευρυμένη πλειοψηφία και την καθαίρεσή του.

*Φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν χθες ο Νίκος Καλάκος με τον Μάκη Μπαλαούρα στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ Πύργου, ευχόμενοι ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία στην κάλπη.

*Στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να ζητήσουν από γυναίκες-μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να μπουν στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας. Αυτά έπρεπε να τα είχαν κανονίσει πέρσι, τώρα νομίζω πως είναι αργά.

*Πάντως, έχει και η ΝΔ τα εσωκομματικά της στην Ηλεία, αφού ο πρόεδρος της ΤΚ Άσπρων Σπιτιών –και γνωστός καραμανλικός- Παναγιώτης Γιαννόπουλος τα ‘βαλε με τον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλείας, Γιώργο Λαμπρόπουλο. Τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακριβώς.

*Mέχρι την Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία. Τα τηλέφωνα πάντως για την τρίτη γυναίκα συνεχίζονται, διότι το κόμμα έχει συγκεκριμένη προτίμηση και θα επιμείνει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος