FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 22-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια
Λυμπέρης

*Έμαθα χθες ότι ο Βασίλης Αϊβαλής, εκτός από τη στήριξη του Ανδρουλάκη, έχει εξασφαλισμένη και τη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου για τον δήμο Πατρέων, ενώ και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να έχει ενταχθεί στο επιτελείο του.


*Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας έχει αποφασίσει σύσσωμο να στηρίξει τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για την αχαϊκή πρωτεύουσα, ο Κατσιφάρας μένει στον άσο και θα αρχίσει να ξανασκέφτεται την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


*Όποιους ρωτάω για τον δήμο Ήλιδας, μου απαντούν: «στον 2ο γύρο θα είμαστε εμείς και ο Λυμπέρης». Άρα όλοι θεωρούν τον νυν δήμαρχο σίγουρο για τον 2ο γύρο και απλώς ψάχνουμε τον αντίπαλό του.


*Δεν ξέρω ποιον έχει σύμβουλο επικοινωνίας ο Λέντζας, αλλά το να στοχοποιεί ένα υπηρεσιακό στέλεχος με τη φράση «η συγκεκριμένη κυρία», επειδή δεν του αρέσει μια απόφαση, είναι σφάλμα. Είναι διαφορετικό πράγμα να εκφράζει τη διαφωνία του με τον θεσμό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας και να θέλει να προσφύγει στο ΚΑΣ, που είναι και δικαίωμά του, και τελείως διαφορετικό πράγμα οι προσωπικές επιθέσεις που θυμίζουν αυριανισμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia