FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 19-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αϊβαλή φαίνεται να προτιμά για τον δήμο Πατρέων ο Ανδρουλάκης, οπότε βλέπω τον Κατσιφάρα να μένει ξεκρέμαστος και να επιστρέφει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Από όσα έχω μάθει, πάντως, ανιχνεύεται καλύτερα από κάθε άλλον κεντροαριστερό υποψήφιο στις δημοσκοπήσεις, οπότε μην το αποκλείετε να κατέβει ξανά. 

*Ως προς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι, αφού ο Φαρμάκης παραμένει φαβορί. Τουλάχιστον όμως ο πρώην περιφερειάρχης μπορεί να χάσει αξιοπρεπώς και να προετοιμάσει την παράταξη για το 2028. Ας μη βιαζόμαστε όμως, γιατί το ανέφερε σε μερικούς το σενάριο και φούντωσαν.

*Ο Φαρμάκης το 2019 πήρε 42% στην Ηλεία στον α’ γύρο. Η ΝΔ και το 2019 και τώρα έφτασε στο 37% στις εθνικές εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ένα 5%-6%, που σίγουρα δεν είναι ΝΔ, τον ψηφίζει. Η λογική λέει λοιπόν ότι θα έχει και υποψήφιους που εκφράζουν αυτό το «κεντρώο» 5%-6%.

*Δύο Σίτρακ σε Σπιάντζα και Άγιο Ηλία εγκαθιστά προσεχώς ο δήμος Πύργου, καθώς διευθετήθηκαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα του διαγωνισμού με απόφαση της Αποκεντρωμένης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia