FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 16-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια
Δημήτρης Αυραμόπουλος

*Δεν θα δούμε τελικά και δεύτερο ντιμπέιτ, οπότε δεν θα μάθουμε και τι επιπλέον «όπλα» ετοίμαζε κάθε αρχηγός για να κερδίσει την εύνοια του κοινού. Δέκα μέρες έμειναν ακόμα για τις κάλπες και από ό,τι βλέπω, ο κόσμος έχει ήδη αρχίζει να κουράζεται.


*Όσοι παίζετε στοίχημα, πάντως, μπορείτε να ποντάρετε και για την κάλπη της Ηλείας. Οι προσφερόμενες αποδόσεις δεν δείχνουν προς το παρόν ανατροπή στη 2η θέση, καθώς προβλέπουν 23-21,5 υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ στο 38%.


*Έχουμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε αρκετά ακόμα για τους «μνηστήρες» των υπουργείων. Επειδή όμως ο Μητσοτάκης είναι απρόβλεπτος, από αυτήν την στήλη αποφεύγουμε τις προβλέψεις.


*Αν πάντως δεν βάλει ούτε αυτή τη φορά εκπρόσωπο της Ηλείας στην κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, θα είναι άδικο. Πάντως, η κατανομή των υπουργείων θα εξαρτηθεί κι από το πόσες έδρες θα πάρει η ΝΔ. Άλλο 160 και άλλο 155.


*Eνδιαφέρουσα και υψηλού επιπέδου συζήτηση είχε προ ημερών σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον πανεπιστημιακό και υποψ. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα, Νίκο Φσραντούρη, από αυτές που ακούς, μαθαίνεις και απολαμβάνεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia