FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Πολύ καλή επίδοση σημείωσε η Ζωή Αναστασοπούλου, αλλά σε μη ευνοϊκή συγκυρία για τον ΣΥΡΙΖΑ, χάνοντας οριακά τη 2η έδρα. Όπως ανέφερε σε δήλωσή της, το αποτέλεσμα σαφώςκαι δενείναι το αναμενόμενογια τονΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι έδωσε έναν δύσκολο αλλά έντιμο προσωπικό αγώνα σε όλη τη Ηλεία, και δήλωσε παρούσα και στην επόμενη εκλογική μάχη

*Δεν μπορώ να ορκιστώ ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία θα είναι η ίδια και στις επόμενες εκλογές. Ο Μάκης Μπαλαούρας, πάντως, παρότι απογοητευμένος και προβληματισμένος, θα είναι παρών καθότι πιστός στρατιώτης του κόμματος.

x-default

*Σε ντέρμπι έχει εξελιχθεί η 2η θέση στο ΠΑΣΟΚ, αφού Μάικ Αμπου-Χάντμπα και Κώστας Τσεριώνης πάνε ψήφο ψήφο. Επειδή η χθεσινοβραδινή πληροφόρηση μεταξύ επίσημων και ανεπίσημων αποτελεσμάτων είχε αντιφάσεις, θα περιμένουμε την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο.

*Θάνος Μωραΐτης και Δημήτρης Κατσικόπουλος είναι δύο ονόματα που μέχρι πρότινος «έπαιζαν» για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Μετά τις προχθεσινές εκλογικές τους επιδόσεις, δεν είμαι πια τόσο σίγουρος.

*Μακριά από χρίσματα φαίνεται ότι θα μείνουν οι δήμαρχοι της Ηλείας, αφού το πολιτικό σκηνικό είναι τόσο ρευστό, που κανένας δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. *Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών Βαριάς Συντήρησης της Περιμετρικής Πατρών, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρος αποκλεισμός στην κατεύθυνση προς Πύργο από Χ.Θ. 204,6 έως – Χ.Θ. 205,9 του Α/Κ 26 (Πατρών-Κ1) από τις 21:30 το βράδυ της Τρίτης 23/05/2023 έως το αργότερο τις 08:00 το πρωί της επόμενης μέρας.Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται προς την πόλη των Πατρών και θα επανέρχεται μέσω κατάλληλης σήμανσης από την οδό Διοδώρου στη συμβολή της με τον αυτοκινητόδρομο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος