FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*«Παρέλαση» υποψηφίων ευρωβουλευτών το περασμένο Σάββατο στο κέντρο του Πύργου. Πρώτα πέρασε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος μαζί με τον Κατρίνη και πληθώρα στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ λίγο αργότερα έκανε μίνι περιοδεία ο Κώστας Χρυσόγονος, τον οποίο συνόδευσαν ο γραμματέας της νομαρχιακής Δημήτρης Βάλαρης, ο Μισέλ Αμπου-Χάντμπα και η Εύη Βεργοπούλου.

*Σχεδόν ταυτόχρονα με τον Χρυσόγονο έκανε περιοδεία στην πόλη ο υποψήφιος των «Δημοκρατών» του Λοβέρδου, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, συνοδευόμενος από τον Λάμπη Αριστειδόπουλο, ενώ χθες βρέθηκε στα μέρη μας και ο ένστολος Γιώργος Καλλιακμάνης, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

*Κάτι πήρε το αυτί μου για ψύχρα ανάμεσα στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας μεγάλου δήμου της Ηλείας και έναν από τους συμβούλους του. Θα το διερευνήσω σήμερα και θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

*Σε προγραμματισμένη μείωση της υδροδότησης ή και διακοπής νερού σε κάποιες περιοχές της Αμαλιάδας, θα προχωρήσει η Υπηρεσία Υδάτινων Πόρων του Δήμου Ήλιδας σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου, από τις 9:00 το πρωί έως 16:00 λόγω  εργασιών που θα εκτελούνται, για την υπογειοποίηση του αγωγού στο νέο δίκτυο υδροδότησης, που συνδέει της Ν.Ε.Ο. με τον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia