FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 02-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Eπιτυχημένο αποδείχθηκε το πρωταπριλιάτικο ψεματάκι της «Πρωινής» για το σίκουελ της ταινίας Poor Things και τα γυρίσματα στον Καϊάφα και τη Νέδα, αν κρίνω από τα χιουμοριστικά σχόλια που γράφτηκαν στα social media.

*Εκτός από τους τρεις νυν διοικητές των νοσηλευτικών μονάδων της Ηλείας (Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων), εξετάσεις στον ΑΣΕΠ μαθαίνω ότι έδωσε για την προκήρυξη των νέων διοικητών στα νοσοκομεία και ο πρώην δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να «φλερτάρει» και με θέση εκτός Ηλείας.

*«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κυνηγάνε με ζήλο τον σταυρό. Δεδομένα θα έρθουν κατά δω ο Νίκος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ενώ για τον Γιάννη Μανιάτη σάς το έχω γράψει στη διπλανή στήλη.

*Σας έχω πληροφορία εξ Αθηνών, που αξίζει να γραφτεί αλλά με επιφύλαξη διότι δεν κατάφερα να τη διασταυρώσω: στο ΠΑΣΟΚ έχουν ισχυρές ενδείξεις για τον ηθικό αυτουργό της μονταζιέρας των Τεμπών και μόλις το επιβεβαιώσουν, θα τον κατονομάσουν, διότι μάλλον είναι πολιτικό πρόσωπο. Αυτά προς το παρόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος