FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 04-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στο… παρά πέντε απέσυρε την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα στην ΚΕΔΕ ο πρώην δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης. Η απόφασή του προκάλεσε έκπληξη διότι ήταν ο επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, αλλά για κάποιο λόγο τώρα δεν ήθελε.

*Πρόσωπα καταβολών… πασοκικών αναζητά και στην Ηλεία η Νέα Δημοκρατία για το ψηφοδέλτιο. Υπό αυτό το πρίσμα, μην αποκλείεται να δείτε και κανέναν πρώην δήμαρχο, που λέει ο λόγος, ο οποίος να έχει «πράσινες» καταβολές αλλά τώρα να είναι ΝΔ.

*Μια και θυμήθηκα πρώην δημάρχους, οφείλω να σας ενημερώσω ότι τουλάχιστον δύο Ηλείοι εξ αυτών έχουν κάνει τα χαρτιά τους για να διεκδικήσουν θέση διοικητή σε νοσοκομείο της 6ης ΥΠΕ, κατά προτίμηση στην Πάτρα, σαν τον Λιατσή προ 15ετίας.

*Έκπτωτος κηρύχθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Θεόδωρης Κλειδέρης, από τη ΔΕ Ωλένης, λόγω οφειλών στη ΔΕΥΑΠ (δεν επιτρέπεται αιρετός να έχει αρρύθμιστες οφειλές βάσει νομοθεσίας) και στη θέση του μπαίνει ο Αλέξανδρος Τζουανόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος