FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 29-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Συγχαρητήρια στον Δήμο Ήλιδας και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεώνη Γεωργοπούλου, έδωσε η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας Νατάσα Παναγιωτάρα, για την απόφασή τους να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Το Συμβούλιο είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει αρχικά το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά λόγω της απεργίας μεταφέρθηκε και θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης.

*Χωρίς νερό έμειναν χθες το πρωί περιοχές στο κέντρο της Αμαλιάδας. Αιτία, η βλάβη που προκλήθηκε στον αγωγό ύδρευσης στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου. Τα συνεργεία του δήμου, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Τσεριώνη, διέκοψαν την υδροδότηση σε ορισμένα σημεία και προχώρησαν άμεσα στην αποκατάσταση της βλάβης. Σταδιακά τις μεσημεριανές ώρες αποκαταστάθηκε και η υδροδότηση.

*Άμεσες και καθαρές απαντήσεις ζητά ο Διονύσης Καλαματιανός για τον δικαστικό χάρτη της Ηλείας, αφού κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης με πολύ συγκεκριμένο ερώτημα για το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia