FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στους εορτασμούς του Πύργου για τον Άγιο Χαράλαμπο ήταν παρών και ο Μεσσήνιος ταξίαρχος ε.α. Παναγιώτης Μάνδαλος, ο οποίος υπηρέτησε δύο χρόνια στη Δ.Α. Ηλείας. Μπράβο του, γιατί απέδειξε ότι για αυτόν η Ηλεία δεν ήταν απλώς σκαλοπάτι για προαγωγή, αλλά δέθηκε με τον τόπο.

*Ποια πρόσωπα με θεσμική θέση, που είχαν να πατήσουν τέσσερα χρόνια στο Λάτσειο, αφίχθησαν νωρίς νωρίς στη δεξίωση του δήμου το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου;

*Στην προκήρυξη της θέσης του συμπαραστάτη του Δημότη προχώρησαν οι δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθορίζοντας και τα ελάχιστα προσόντα που πρέπει να έχει ο/η υποψήφιος/α.

*Από τώρα προσπαθεί κάποιος να… μαγειρέψει για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει κενό στον Πύργο, το οποίο μπορεί να καλυφθεί με μια «αστική» υποψηφιότητα με «δυνατό» επίθετο.

*Μεγαλόπνοα σχέδια μαθαίνω ότι κάνουν οι Πατρινοί για το λιμάνι τους, διότι θέλουν μερίδιο από την «πίτα» της κρουαζιέρας, όπως φάνηκε από την παρουσίαση που έκανε ο ΟΛΠΑ σε φορείς της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος