FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Η είδηση της τοποθέτησης της Μαρίας Μπαχού, εκπαιδευτικού στο επάγγελμα, στη θέση Διοίκησης της ΝΜ Αμαλιάδας, συζύγου του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αμαλιάδας έχει προκαλέσει ερωτηματικά και ποικίλα σχόλια… Τα πρώτο για το τι θέση μπορεί να έχει μια εκπαιδευτικός στον χώρο της Υγείας και μάλιστα σε θέση ευθύνης όπως είναι η Διοίκηση Μονάδων Υγείας και δεύτερον, που αφορά τον σύζυγό της και τη συνδικαλιστική του θέση ως προέδρου των γιατρών σε ένα Νοσοκομείο που καλείται να διοικήσει η σύζυγός του. Και ακόμα ένα, που για λόγους σεβασμού, θα το παραλείψω…

Συνολικά έξι θέσεις μόνιμων γιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου το υπουργείο Υγείας, τέσσερις για Παθολόγους και δύο για Εντατικολόγους. Τώρα, αν θα προκύψει ενδιαφέρον, πολύ αμφιβάλλω.

*Αξίζει να επισημάνουμε πάντως ότι δεν προκηρύχθηκε καμία θέση για τη ΝΜ Αμαλιάδας, οπότε συνεχίζει ως έχει. Αν ακούσετε πάντως καμιά υπουργό να λέει ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας θα παραμείνει ανοιχτό, μην το πάρετε και πολύ τοις μετρητοίς.

*Συνδικαλιστικό μέλος κορυφαίου θεσμού τα έβαλε με τις εφημερίδες, γιατί το κάλεσμα το οποίο έστειλε, δεν μπήκε στην… κορυφή των ρεπορτάζ. Και μετά κάποιοι παρεξηγήθηκαν που μαθητές και μαθήτριες Λυκείου του Πύργου μίλησαν για κόμματα και φορείς που προσπάθησαν να καπηλευτούν τις κινητοποιήσεις τους. Σύμπνοια ούτε όταν πρόκειται για νεκρούς…

*Λίγο από δω, λίγο από κει, το μάζεψε το ψηφοδέλτιο ο Βάλαρης. Αν βρεθεί νομική φόρμουλα για να κατέβει και η Τζανέτου χωρίς να χρειάζεται να παραιτηθεί, θα μπει κι αυτή. Υπάρχει παρόμοιο «δεδικασμένο» από το 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος