FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 03-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Ανταλλαγή αιχμών είχαμε προχθές στην διευρυμένη σύσκεψη της παράταξης Σκιαδαρέση στον Πύργο, και μάλιστα ανάμεσα σε πρόσωπα που δεν θα το περίμενε κάποιος. Ο Σκιαδαρέσης πάντως προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες.


*Μπορεί κάποιοι να σκέφτηκαν πως o Κουτσούκος προετοιμάζει την επιστροφή του μετά την τοποθέτησή του ως διευθυντή της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό το σενάριο δεν έχει καμία βάση.


*«Κλειδωμένο» είναι τουλάχιστον ένα όνομα από την Ηλεία για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα έχει και έντονο συμβολισμό. Επειδή όμως η συζήτηση για τις ευρωεκλογές «παγώνει», ας μην τον/την κάψουμε από τώρα.


*Από ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω ιδιαίτερα νέα, διότι το κλίμα δεν είναι καθόλου ζωηρό λόγω Κασσελάκη. Έχω ισχυρές επιφυλάξεις για τη συμμετοχή των στελεχών στο συνέδριο και γενικότερα στις διαδικασίες.


*Εάν οι «Σπαρτιάτες» κηρυχθούν έκπτωτοι, η Νέα Δημοκρατία κερδίζει 6 ή 7 έδρες με τη νέα κατανομή. Δεν αποκλείεται αυτή η ανακατανομή να επηρεάσει και την Ηλεία, αν και είναι ακόμα νωρίς. Αρχές του έτους θα ξέρουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia