FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 01-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Ανακλήθηκε προ ημερών από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Πύργου η απόφαση για την αγορά του κτιρίου που στέγαζε την Τράπεζα της Ελλάδος, λόγω της καθυστέρησης της διαδικασίας για την υπογραφή των συμβολαίων. Το συμφωνηθέν τίμημα ήταν 1,2 εκατ. ευρώ με πληρωμή σε δύο δόσεις.


*Ο νέος δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής έχει δεχθεί κρούσεις για το τι θα κάνει για το συγκεκριμένο θέμα και προ ημερών ταξίδεψε στην Αθήνα για επαφές. Σύμφωνα με την πληροφόρηση της στήλης, είναι θετικός στο να προχωρήσει η εξαγορά του κτιρίου, κάτι που είχε τονίσει και στις τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο.


*Τελειώνει η προθεσμία για τις εκλογικές ενστάσεις σε δυο τρεις μέρες και μόνο μία έχει υποβληθεί μέχρι τώρα, αυτή του Τζαμάλ στην Αρχαία Ολυμπία. Λογικά θα έχουμε άλλη μία, η οποία αφορά τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


*Στον Πύργο θα βρεθεί μάλλον σήμερα ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, για να συναντήσει τα εν Ηλεία στελέχη της παράταξης, ενώ προχθές ο Καρπέτας έκανε ανάλογη μάζωξη στην Πάτρα. Αν σκέφτεστε την πιθανότητα συνεργασίας, αφενός είναι πολύ νωρίς και αφετέρου υπάρχει απαγορευτικό από τον Ανδρουλάκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot