FOLLOW US: facebook twitter

Οικονομικές Αιχμές

Ημερομηνία: 01-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Η εταιρεία «ΩΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ» αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος του έργου της διαμόρφωσης του ανατολικού & δυτικού τμήματος Σοχιάς-Πολυλειτουργικός χώρος (Δημαρχείο) με προσφορά 5,41 εκατ. ευρώ επί συνολικού προϋπολογισμού 5,66 εκατ. ευρώ, καθώς η Επιτροπή του Διαγωνισμού ενέκρινε το πρακτικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη του νέου δημάρχου Χρ. Χριστοδουλόπουλου το καταψήφισε.


*Αναπροσαρμόστηκε ο δημοτικός φόρος σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στα 0,12 ευρώ ανά τ.μ. για τους στεγασμένους χώρους και στο ήμισυ για τους μη στεγασμένους, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη σχετική εισήγηση του τμήματος Εσόδων & Περιουσίας.


*Τη διατήρηση της ΔΗΚΕ Πύργου ως Νομικού Προσώπου θέλουν τα μέλη της και ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργο να καταθέσει το σχετικό αίτημα στο ΥΠΕΣ. Βέβαια, το βασικό πρόβλημα της ΔΗΚΕΠ είναι ότι δεν μπορεί να πάρει Φορολογική Ενημερότητα, διότι η ΑΑΔΕ θεωρεί πλέον απαιτητά αμφισβητούμενες οφειλές λόγω μη καταβολής ΦΠΑ. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια.


*Άνοιξε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η πρόσκληση για τη χρηματοδότηση της βελτίωσης της επαρχιακής οδού Γαστούνης-Βαρθολομιού. Πρόκειται για έργο που εμπίπτει στον άξονα προτεραιότητας «Οδικές υποδομές» και έχει προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρω.

*Mια σημαντική ιδιωτική επένδυση στη βόρεια πλευρά του Πύργου έχει δρομολογηθεί. Προς το παρόν μπορώ να σας αποκαλύψω ότι θα κατασκευαστεί κάτι που λείπει από την πόλη. Εντός των ημερών αναλυτικό ρεπορτάζ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia