FOLLOW US: facebook twitter

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές Αρχαίας Ολυμπίας και Πηνειού

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Τοπικά

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, σε περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Δήμου Πηνειού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  1. Tην Πέμπτη 22/02/2024 στο Πελόπιο και τμηματικά από ώρα 08:30 έως 15:00 και συγκεκριμένα σε όλο το χωριό και γύρω από τη περιοχή ελαιοτριβείο Σταθοπουλου Φώτη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.
  2. Την Πέμπτη 22/02/2024 από ώρα 08:30 έως 14:30 στη Περιοχή Βαρθολομιού και συγκεκριμένα από το στάβλο του Άγγελου Κουταβά έως οικία Βρυώνη επί της 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Πηνειού.
  3. Την Παρασκευή 23/02/2024 από 08:30 έως 12:00 στη Περιοχή Μάχου και συγκεκριμένα στη περιοχή γύρω του συνεργείου Μπούλη του Δήμου Πηνειού.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της  διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

O ΔΕΔΔΗΕ είναι εταιρεία  που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά περιοχή, καθημερινά αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia