FOLLOW US: facebook twitter

Πρακτική Σκοποβολή: Ασημένιο μετάλλιο ο Κανδύλης στο Εθνικό Κύπελλο shotgun IPSC 2019

Ημερομηνία: 27-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, μετά το πέρας του Πανελληνίου Αγώνα στα Ιωάννινα, έγιναν και οι απονομές του Εθνικού Κυπέλλου λειοκάννου (shotgun), πρακτικής σκοποβολής 2019. Πρόκειται για μια σειρά από πρωταθληματικούς αγώνες που έλαβαν χώρα το έτος αυτό και ένεκα των γνωστών απαγορεύσεων- μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19, εκκρεμούσαν έκτοτε οι αντίστοιχες απονομές.

Ο Δημήτρης Κανδύλης, παρόλο που είχε έναν αγώνα λιγότερο, λόγω τραυματισμού, κατάφερε να τερματίσει δεύτερος σε αυτή την κούρσα αγώνων και να κρεμάσει στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο του Εθνικού Κυπέλλου shotgun ipsc 2019. Να υπενθυμίσουμε πως στο αντίστοιχο Εθνικό Κύπελλο του 2017 ήταν πρώτος, ενώ με την πρωτιά στον πανελλήνιο αγώνα του 2022 που σημείωσε, έθεσε γερές βάσεις για πρωτιά και στο επερχόμενο Εθνικό Κύπελλο.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει τους χορηγούς του E 23 D.Kopelakis και DPM στην Αθήνα, την βιομηχανία φυσιγγίων «Αφαι Καρδαρά”, καθώς και τον πρόεδρο του ΑΣΚΟΖ (στο Ψηλό κλαρί Κολιρίου) Άγγελο Καλυκά, για την φιλοξενία στο άκρως λειτουργικό και όμορφο σκοπευτήριο που διαθέτει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia