FOLLOW US: facebook twitter

Πολυπληθές το ακροατήριο – Συγκινητικές στιγμές για όλους τους υποψήφιους της Νέας Δημοτικής Αρχής

Ημερομηνία: 29-09-2023 | Συντάκτης:

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δημάρχου Ζαχάρως, και εκ νέου υποψήφιου, Κώστα Αλεξανδρόπουλου, για τους ετεροδημότες, σε γνωστό θέατρο στην Αθήνα. Στο πολυπληθές και θερμό ακροατήριο απευθύνθηκε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που τον ακολουθούν σε όλη την περιοδεία του.

Η υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος κατά την είσοδό του στην αίθουσα τού θεάτρου ήταν ιδιαίτερα θερμή, με τους παρευρισκόμενους να τον καταχειροκροτούν.

‘’Τα χωριά μας καθημερινά δίνουν τον παλμό της νίκης. Απόψε «φωνάζει» δυνατά και αποφασιστικά η Αθήνα. ‘’

Τον κ. Αλεξανδρόπουλο προλόγισε η δημοσιογράφος Ματίνα Ηρειώτου. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα ο κ. Γιώργος Κρεμλής, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Περιβάλλοντος, Κλιματικής και Κυκλικής Οικονομίας.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε ότι ο ίδιος και η παράταξή του βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες της Ζαχάρως για πρώτη φορά το 2010, κατά τη διάρκεια της δυσκολότερης στιγμής για τον τόπο μας. «Για εμάς ήταν η ώρα της ανάληψης ευθυνών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παράταξή μας έχει δείξει ήδη τις προθέσεις της. Προχωράμε με άξονα την εντιμότητα και την ηθική.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ έθεσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του την προσεχή πενταετία, με συγκεκριμένες προτάσεις ανά τομέα. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου και του Πολύκεντρου, το οποίο μαζί με το νέο Δημαρχείο που θα δημιουργηθεί εκεί θα αποτελέσουν ενιαίο συγκρότημα, το πιο σύγχρονο διοικητήριο του νομού. Τόνισε μάλιστα ότι όσα πραγματοποιήθηκαν έγιναν σε διάστημα μόλις δυόμισι χρόνων, καθώς λόγω της πανδημίας και της επακόλουθης δυσλειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, ο δήμος, όπως και όλη χώρα, όφειλε να επικεντρωθεί στη διαφύλαξη του πολυτιμότερου αγαθού, την υγεία.

Έργα ολοκληρωμένα, επιβλητικά και σύγχρονα, «στολίδια» για τον δήμο μας

Κλείνοντας, ανέφερε ότι «η παράταξη μας βρίσκεται σε νέα πορεία, ακόμη πιο σταθερή, πολύ πιο σίγουρη, αρκετά πιο έμπειρη, αταλάντευτα διεκδικητική. Έτοιμη να κερδίσει το στοίχημα της πραγματικής ανάπτυξης, της δημιουργικής αποκατάστασης, της κρίσιμης και καθοριστικής εξέλιξης, απαντώντας στις προκλήσεις της νέας πενταετίας. Είναι μια πορεία στην οποία σας θέλουμε δίπλα μας γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο αγαπάτε τον τόπο μας. Ελάτε να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ».

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Αλεξανδρόπουλος παρέμεινε στο χώρο για να συζητήσει με όλους τους παρευρισκόμενους και να δεχθεί τις ευχές τους για καλή επιτυχία την 8η Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia