FOLLOW US: facebook twitter

«Πόλος έλξης» το 1ο WEST BEER FESTIVAL στο Πάρκο ΣΠΚ Πύργου

Ημερομηνία: 09-07-2023 | Συντάκτης:

– Ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Ιουλίου

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του  1ου  WEST BEER FESTIVAL, που διεξάγεται από το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου στο Πάρκο ΣΠΚ Πύργου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 9/7, με πλούσια μουσικά και άλλα δρώμενα.

Από την έναρξη της γιορτής φάνηκε ότι το Φεστιβάλ Μπύρας μπορεί να καταστεί θεσμός με τη στήριξη του δήμου Πύργου, τοπικών φορέων και επαγγελματιών και κυρίως  την παρουσία του κόσμου,  που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Δέκα (10) τουλάχιστον μικροζυθοποιίες – και από την Δυτική Ελλάδα – παρουσιάζουν τα μοναδικά προϊόντα τους & στην περιοχή μας. Οι φρέσκες, αφιλτράριστες και απαστερίωτες μπίρες που προσφέρουν στο κοινό οι microbreweries έχουν αλλάξει τη σχέση μας με το είδος.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι μπύρες Ammousa, Toul’s, Alea, Sourmena , Magna, Moustaki, Soura, Noctua / Strange κ.α.

Έτσι λοιπόν ως απόρροια αυτού, δημιουργήθηκε η ιδέα του 1ου Φεστιβάλ Μπύρας Ν. Ηλείας, όπου στοχεύει να προσφέρει:

Στην τοπική κοινωνία τη δυνατότητα να γνωρίσει ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, τα οποία παράγονται στην ευρύτερη περιοχή και ανά την Ελλάδα να μάθει το μεράκι που χρειάζεται η ζυθοποίηση για ένα μικροζυθοποιείο, να τα απολαύσει, να τα γευτεί και να μάθει με τι αγάπη δημιουργούνται.

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, beer & food tasting με περίπτερα μπύρας και φαγητού, ψυχαγωγία με γνωστά μουσικά σχήματα που θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους, χαρίζοντας στην εκδήλωση ένα πολύδιαδραστικό χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα του  1ου  WEST BEER FESTIVAL συνεχίζεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ με ώρα έναρξης στις 6 μ.μ. και περιλαμβάνει:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ 21.00 – 22.00

 -ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ full Band 22.00 – 00.30

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

POLKAR έρχονται για μία και μοναδική συναυλία στον Πύργο.

 Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”.

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

 «Να σε δώ να γελάς…» Live! Η εντυπωσιακή live-rock μπάντα, σε εντυπωσιακές live-rock στιγμές… Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, σταθερά συνεπείς εκπρόσωποι της Ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επαναφορτίζουν τη γνώριμη σκηνική τους ενέργεια, επισκέπτονται τον Πύργο και προσκαλούν σε μια αξέχαστη συναυλιακή καλοκαιρινή γιορτή, όλους όσοι πιστεύουν πραγματικά σε μια επόμενη φωτεινότερη μέρα!

 DELINES

 Οι Delines που μοιράζονται την κοινή τους καταγωγή, επιστρέφουν στα τίμια χώματα της Ηλείας. Στο κανάλι τους «ανεβαίνουν» συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που φιλοξενούν στο ΗΛεΙΑ ΡΙΧ’ΤΟ Podcast, αλλά και διάφορα side projects όπως το “Newsletter”.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ  

Η Ιωάννα Καβρουλάκη είναι μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, «κουβαλάει» ήδη σημαντικές συνεργασίες στις αποσκευές της (Βασίλης Καζούλης, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, κ.α) οι οποίες της έχουν χαρίσει αξιοσημείωτες συναυλιακές στιγμές. Με όπλο τη μαγική φωνή και το ταπεραμέντο της, κάνει το δικό της βήμα φιλοδοξώντας να μας δείξει ποια πραγματικά είναι.

PERFECT MESS

Οι «Perfect Mess» είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο, που ιδρύθηκε το 2012 από τους: Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars), τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/Backing Vocals) και το Γιάννη Βόλλαρη (Bass/Backing Vocals), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε στην μπάντα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/Backing Vocals).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος