FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας/Πόλο: Μεγαλειώδης πρόκριση στο Top 10 της Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 09-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Επειός με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα πόλο της Γ΄ Εθνικής, πήρε την πρόκριση για το top 10 της κατηγορίας. Η ηλειακή ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου  νίκησε 20-5 την Πρέβεζα και το πρωί της Κυριακής επικράτησε 10-9 στην Πάτρα του ΟΠΑΘΑ Πατρών. Έτσι, σήμερα το απόγευμα απέναντι στον Νηρέα, παίζει για την πρώτη θέση του ομίλου, μια πρώτη θέση η οποία θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την διοργάνωση της επόμενης φάσης στην Αμαλιάδα.

Πρέβεζα-Επειός 5-20

Στο ματς του Σαββάτου με την Πρέβεζα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο την ομάδα καθοδήγησε ο Αργύρης Σάκκος, ο Επειός έφερε γρήγορα το παιχνίδι στα μέτρα του και χωρίς να δυσκολευτεί, έχτισε διαφορά και έφτασε σε άνετη νίκη.

Τα 8λεπτα: 1-4, 1-10, 5-14, 5-20.

Πρέβεζα: Τριβυζάς, Βραχθιώτης, Δελαπόρτας, Μπαλανίκας, Κροκίδης 2, Χατζηγεωργίου, Πραγομάνοβιτς, Καρασαβίδης, Αργυρός, Παπαγιάννης, Κοντογιάννης 2, Λώλος 1.

Επειός: Ορφανός, Μπόκαρης 1, Φυκούρας 3, Ρουμάνος 1, Βλάχος 3, Μποτσάκης 1, Βουλουξής 4, Γριντέλλας, Ανδρουτσόπουλος 3, Αναστασόπουλος 1, Φιλιππάτος 3, Κραβαρίτης.

ΟΠΑΘΑ-Επειός 9-10

Την Κυριακή κόντρα στον ΟΠΑΘΑ, με τον περσινό νταμπλούχο Κύπρου και πρωταθλητή στην Κ14 φέτος, Αργύρη Σάκκο, στην καθοδήγηση ξανά, ο Επειός έφτασε στη νίκη και το απόγευμα πηγαίνει ουσιαστικά για δυο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία απέναντι στον Νηρέα. Ακόμα όμως και να χάσει, έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα λάβει μέρος σε έναν όμιλο με πέντε ομάδες, όπου το εισιτήριο για το Final -4 θα πάρουν οι πρώτες δυο της βαθμολογίας. Ένα λεπτό πριν το φινάλε, ο Επειός προηγήθηκε με 10-8 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη. Ο Αργύρης Σάκκος, καθοδήγησε υποδειγματικά την ομάδα, προσπαθώντας με ροτέισον να κρατήσει φρέσκια την ομάδα για την τελική της αντεπίθεση: «Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να κάνουμε κατανομή δυνάμεων», ανέφερε μετά το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαία η κατανομή στο σκοράρισμα και ο επιθετικός πλουραλισμός που διέθετε ο Επειός.

Τα 8λεπτα: 2-2, 6-5, 8-8, 9-10.

ΟΠΑΘΑ: Μπρακούλιας, Τυροδήμος, Δ. Γελάσιος, Παρ. Γελάσιος, Γιαννακόπουλος 4, Παρασκευόπουλος, Φουντάς, Εμερετλής, Ζάχος, Καρράς 3, Παπαγεωργίου 2, Προδρομίτης, Ηλιόπουλος.

Επειός: Ορφανός, Μπόκαρης 1, Φυκούρας 1, Ρουμάνος 1, Βλάχος 1, Μποτσάκης, Βουλουξής 1, Γριντέλλας 1, Ανδρουτσόπουλος 1, Αναστασόπουλος, Φιλιππάτος 2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος