FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Στο βάθρο στον Γέρακα Αττικής

Ημερομηνία: 02-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
O Νίκος Βίλα στην κεφαλή του γκρουπ στον πρώτο του αγώνα.

Βίλα και Εξαδάκτυλος είχαν πολύ καλή παρουσία στο σιρκουί

Δύο ακόμα αθλητές της ποδηλασίας πήραν το «βάπτισμα του πυρός» την περασμένη Κυριακή στον Γέρακα Αττικής, στο σιρκουί που διεξήχθη με εκκίνηση μπροστά από το Δημαρχείο και με μήκος 860μ. κάθε στροφή. Στον αγώνα έκαναν το ντεμπούτο για τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ο νεαρός Νικόλαος Βίλα στους Παίδες και ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος στην κατηγορία Μάστερ Α. Ο Νίκος Βίλα έδωσε μια δυνατή μάχη για 23 γύρους κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του στην αγωνιστική ποδηλασία. Ο νεαρός Βίλα είχε μια υπέροχη εμπειρία και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για μόλις 4 μήνες που ασχολείται!

Αριστερά στην 4η θέση ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος του Ποδηλατοδρόμου Πύργου.

Την έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος ο οποίος επιζητούσε κι ίδιος μια εμπειρία στην πρώτη εμφάνισή του στην βραχύχρονη ενασχόλησή του κατακτώντας την 4η θέση στην κατηγορία του, αλλά και σπουδαία θέση στην γενική κατάταξη που άγγιξε την δεκάδα! Κυρίως δε σε έναν αγώνα με έντονη μαχητικότητα μέχρι το τέλος.

Ο Σάκης Μαντάς με τον Νικόλα Βίλα στην εκκίνηση.

Ωστόσο, όπως μας δήλωσε ο Σάκης Μαντάς, ο οποίος είχε και την τεχνική επιμέλεια των αθλητών, στόχος ήταν η εμπειρία και κυρίως χωρίς πτώσεις και τραυματισμούς γιατί τα σιρκουί είναι επικίνδυνοι αγώνες για ατυχήματα κι αυτό που προείχε ήταν η ασφάλεια στον αγώνα, που είχε τελικά  αρκετές πτώσεις!

Έτσι η ομάδα επέστρεψε με μεγαλύτερη των προσδοκιών της  ικανοποίηση! Επόμενη συνάντηση και συμμετοχή του Ποδηλατοδρόμου Πύργου, το ερχόμενο Σάββατο στο «L Etape tour de France by Greece» στην Αρχαία Ολυμπία, που είναι συνδιοργανωτής με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia