FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Μεγάλη εμφάνιση στην Πάτρα με Μπέρτσο και Τσίμπρη

Ημερομηνία: 12-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Ηλεία, Νέα


Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στην Πάτρα το τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στα αγωνίσματα Ατομικής Χρονομέτρησης και Αντοχής στην ποδηλασία Δρόμου!

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου συμμετείχε με τους Γιάννη Τσίμπρη και Διονύση Μπέρτσο στο Πρωτάθλημα! Το Σάββατο ο Γιάννης Τσίμπρης στο ντεμπούτο του στην ποδηλασία κατάφερε να πλασαριστεί στο βάθρο κάτω από ακραίες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα υπό καταρρακτώδη βροχή! Την Κυριακή προστέθηκε ο Διονύσης Μπέρτσος και ύστερα από έναν αγώνα 75 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό μπροστά από το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας κατάφερε ύστερα από ένα καταπληκτικό σπριντ να αποσπάσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία του και να φορέσει στον λαιμό το ασημένιο μετάλλιο! Κοντά τους ο προπονητής της ομάδας Διονύσης Μαντάς, που πανηγύρισε μαζί τους την διπλή επιτυχία των αθλητών της ομάδας του Ποδηλατοδρόμου!

Στην συνέχεια η ομάδα θα παραστεί στο Γύρο Θυσίας, ενώ στις 3 Απριλίου διοργανώνει στο βουνό του Κατακόλου το Τοπικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου στο Mountain Bike!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος