FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Με 5 αθλητές στον 44ο Γύρο Θυσίας

Ημερομηνία: 28-03-2022 | Συντάκτης:
Αθλητές του Ποδηλατοδρόμου με τον προπονητή τους Σάκη Μαντά στην εκκίνηση.

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Με 5 αθλητές στον 44ο Γύρο Θυσίας Την περασμένη Κυριακή 27 Μαρτίου η ομάδα ποδηλασίας του Ποδηλατοδρόμου Πύργου πήρε μέρος με 5 αθλητές στον 44ο Γύρο Θυσίας, που διεξήχθη στην διαδρομή Πάτρα-Καλάβρυτα απόστασης συνολικά 100 χλμ. και τερμάτισε στην είσοδο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας. Συνολικά την ομάδα στελέχωσαν οι Διονύσης Μπέρτσος, Γιάννης Τσίμπρης, Αντώνης Βλάχος, Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος και Μάριλος Πεντζούρης. Η εκκίνηση δόθηκε για 350 και πλέον αθλητές από όλη την επικράτεια όλων των κατηγοριών από το νέο λιμάνι στην Πάτρα. Ο αγώνας διεξάγεται για 44 χρόνια προς τιμήν της ελληνικής επανάστασης του 1821 και αποτελεί την ναυαρχίδα των πρώτων αγώνων του έτους που δίνουν το σινιάλο για την ετήσια εξέλιξη καθώς αποτελεί και κριτήριο για την εθνική ομάδα!

Οι πέντε αθλητές του Ποδηλατοδρόμου Πύργου ρίχτηκαν στην μάχη με την καρδιά τους να χτυπάει πιο έντονα ελληνικά για την ημέρα μνήμης και παλιγγενεσίας του Έθνους! Όλοι οι αθλητές τερμάτισαν τον αγώνα με τους Μπέρτσο και Τσίμπρη να έχουν εξαιρετικά πλασαρίσματα στις κατηγορίες τους, ενώ την παράσταση έκλεψε κυριολεκτικά ο Μάριλος Πεντζούρης, ο οποίος πράγματι στο ντεμπούτο στην αγωνιστική ποδηλασία… ρίχτηκε στα βαθιά από τον προπονητή της ομάδας Σάκη Μαντά, ρισκάροντας για τον νεαρό Πυργιώτη. Ο Μάριλος αποδείχτηκε πραγματικό λιοντάρι στο ντεμπούτο του και μεγάλη ψυχή, καταφέρνοντας να τελειώσει τον αγώνα μέσα στα όρια, ξεπερνώντας τα δικά του και κάνοντας περήφανο τον προπονητή του για την μαχητικότητά του και την επιλογή του!

Τέλος, ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή το τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στο βουνό του ακρωτηρίου Κατάκολον, με εκκίνηση από το ξενοδοχείο «Ορίζοντες» και καλεί τους φίλους της ποδηλασίας να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ο Μάριλος Πεντζούρης τερματίζει τον πρώτο του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος