FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρομία από τον σύλλογο Αιμοδοτών Καράτουλα: Οι νέοι της Ωλένης, ποδηλατούν & μεταδίδουν το μήνυμα του εθελοντισμού

Ημερομηνία: 11-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την περασμένη Τρίτη, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Καράτουλα Ηλείας ”ο Άγιος Δημήτριος”, διοργάνωσε ποδηλατοδρομία για τους μαθητές όλων των σχολείων του Καράτουλα με τη συμμετοχή παιδιών από όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Ωλένης. Συνολικά συμμετείχαν 49 παιδιά.

Στον αγώνα και στις απονομές παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Πύργου ,Υπεύθυνος για τα δημοτικά διαμερίσματα κ.Νίκος Κοτσώνης.

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Καράτουλα με την επωνυμία ”ο Άγιος Δημήτριος” ιδρύθηκε το 2004 και μέχρι σήμερα προσφέρει ζωή σε όποιον συνάνθρωπο έχει ανάγκη. Αριθμεί πάνω από 100 μέλη και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 φιάλες αίμα. Σκοπός και στόχος της ομάδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών, περισσότερων συνανθρώπων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τον πρόεδρο Πάτερ Αθανάσιο Στεργιόπουλο, που αποτελεί την ψυχή του Συλλόγου, και έχει μέλη τους Απόστολο Διαμαντόπουλο, Ανδριάννα Τσαβλή, Νίκο Δογκάκη και Ηλία Στροφύλλα. Υπεύθυνος Μητρώου Αιμοδοτών Γιάννης Πιερρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος