FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία: Με την Εθνική Ομάδα στον Διεθνή Γύρο Κοσόβου ο Δούζας

Ημερομηνία: 07-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmaill.com

Ο 21χρονος Πυργιώτης ποδηλάτης, Διονύσης Δούζας, είναι από τον περασμένο Μάρτιο μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας και από σήμερα έως και το Σάββατο θα συμμετάσχει με το εθνόσημο στο στήθος στον Διεθνή Γύρο Κοσόβου. Ο Δούζας, που τον Μάρτιο με την Εθνική Ομάδα είχε πάρει μέρος στον Διεθνή Γύρο Ρόδου, είχε πολύ καλή παρουσία πριν δύο εβδομάδες στον Γύρο Θεσσαλίας, που αποτέλεσε και αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος, όπου κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία U23 και την 6η στη Γενική κατάταξη. Αυτή η επίδοση του έδωσε ξανά το εισιτήριο για την συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα στον Διεθνή Γύρο Κοσόβου.

Ο Πυργιώτης ποδηλάτης, που σπουδάζει ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή και από τον Δεκέμβριο του 2020 ανήκει στον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών (παλιότερα ανήκε στον Φιλαθλητικό και εν συνεχεία στον Ποδηλατοδρόμο), έχει πάρει μέρος κατά το παρελθόν σε πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και εφήβων έχοντας καλά πλασαρίσματα.

Στόχος του στον Διεθνή Γύρο Κοσόβου είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην Γενική κατάταξη και να βοηθήσει όσο μπορεί τους συναθλητές του στην Εθνική Ομάδα. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot