FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία/Φιλαθλητικός: Και οι 4 ήταν υπέροχοι στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 12-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμη καλή εμφάνιση για το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού είχαμε την Κυριακή στην Τρίπολη. Η ποδηλατική ομάδα του Πύργου αποτελούμενη αυτή την φορά από 4 ποδηλάτες μετέβη και αγωνίστηκε στον Γύρο Τρίπολης, έναν από του πιο σημαντικούς και πολυπληθείς σε συμμετοχές αγώνα της Ελληνικής επικράτειας. Η παρουσία του συλλόγου εκεί κρίνεται παραπάνω από θετική γιατί φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει συμμετοχές σε πολλούς και σημαντικούς αγώνες.

Στην Τρίπολη αναμενόμενα πήγε πιο καλά ο Κώστας Κούβελας που αποτελεί και τον μπροστάρη του συλλόγου, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση της κατηγορίας του, στους ΜΑΣΤΕΡΣ Α και 23ος Γενικής κατάταξης κάνοντας και πολύ καλό χρόνο.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος αγωνιζόμενος στην ίδια κατηγορία, είχε καλό πλασάρισμα στην 23η θέση, ενώ κατετάγη στην 166η θέση της Γενικής. Ο Γιώργος Βλάχος κάνοντας καλή εμφάνιση κατετάγη 46ος στους ΜΑΣΤΕΡΣ Γ και 136ος στην Γενική κατάταξη, ενώ ο Γιώργος Νικολακόπουλος αισθητά ανεβασμένος έφτασε στην 48η θέση στην ίδια κατηγορία και στην 140η της Γενικής.

Όλοι οι ποδηλάτες πήγαν εξαιρετικά, ενώ κατέβασαν χρόνους και είχαν καλά πλασαρίσματα αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο αγώνας είχε 230 συμμετοχές. Επόμενος αγώνας το τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ στην Νέδουσα στην Καλαμάτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia