FOLLOW US: facebook twitter

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής Λεχαινών

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:

Βραβεύτηκαν οι τρεις παλαιότεροι πρόεδροι

Στην κατάμεστη από κόσμου αίθουσα του ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ η Φιλαρμονική Λεχαινών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση άνοιξε με τις προσφωνήσεις που έκανε η Γενική Γραμματέας της Φιλαρμονικής Λεχαινών Αλις Μπραντ, που ήταν και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης,  όπου  ανακοίνωσε την μεταφορά της Φιλαρμονικής στο νέο κτίριο στον ΑΣΟ και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λεντζα, για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Βαρβαρέσο για την δωρεά ενός μεγάλου κλιματιστικού, τον επιχειρηματία κ. Διονύσιο Βωσσο για την αγορά 6 μεγάλων θερμαντικών σωμάτων και τον κ. Γιάννη Μποτσα, της elpedison, για την οικονομική βοήθεια με ένα σημαντικό ποσόν.

Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις σε τρεις παλιότερους προέδρους της Φιλαρμονικής Λεχαινών, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, αφού οι βραβευθέντες είχαν στηρίξει με το έργο τους την Φιλαρμονική σε δύσκολες εποχές και αυτό τους αναγνωρίζεται από όλους.

Οι βραβευθέντες πρόεδροι είναι ο Γιώργος Γαλάτης, ο Νίκος Κατσαμπερης και ο Γιώργος Καλαμαρας.

Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόφορος και ο π. κ. Γ. Κανδυλας και μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Ανδρέα Μίγκο ,ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επισήμους προσκεκλημένους τον δήμαρχο, βουλευτές και υποψηφίους βουλευτές.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν η Αρτεμις Καραμπέλη και πήρε δώρο μια τηλεόραση και η Ολυμπία Δημακοπούλου που πήρε δώρο 4 βιβλία.

Η εκδήλωση τελείωσε με παρουσιάσεις κομματιών από μουσικά υποσύνολα της Φιλαρμονικής Λεχαινών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot