FOLLOW US: facebook twitter

Η Βιβλιοθήκη Πύργου έκοψε πίτα

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου πραγματοποιήθηκε πριν μερικές παρουσία των μελών του Δ.Σ., φίλων της βιβλιοθήκης και τοπικών φορέων.

Την πίτα ευλόγησε ο  Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Παπαγγελή, τον Διευθυντή του Ιδρύματος «Νέα Βασιλειάς» πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου και τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Κατσηδήμα.

Χαιρετισμό απεύθυνε η Αντιπρόεδρος του Ε.Σ. Ευγενία Χριστοπούλου, τον απολογισμό των πεπραγμένων έκανε η Διευθύντρια Νίκη Κατσιάπη και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε το Μέλος του Ε.Σ. Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν.

Το φλουρί έπεσε στην εθελόντρια Αλεξάνδρα Σμαρνάκη, κόρη του Διοικητή της Π.Υ. Πύργου, η οποία κέρδισε τρία βιβλία: α) “Η Ηλεία το 1821” του Προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Γιάννη Νικολόπουλου, β) την τελευταία ποιητική συλλογή “Παραδεισένια όνειρα” της Αντιπροέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Ευγενίας Χριστοπούλου και γ) “Η Ηλειακή Βιβλιοθήκη”, του πρώην μέλους του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Σάκη Τραμπαδώρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος