FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Πετρόπουλος: «Γιορτή καταναλωτών η Λευκή Νύχτα»

Ημερομηνία: 06-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

petropoulos-kostasΚώστας Πετρόπουλος, πρ. Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

Τις πρώτες λεπτομέρειες, του φιλόδοξου εγχειρήματος, διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» στην αγορά του Πύργου έδωσε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Πετρόπουλος με στόχο να απαντήσει όπως είπε, στα ερωτήματα πολιτών και εμπόρων για το τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση και τι περιλαμβάνει.

Η «Λευκή Νύχτα» που σχεδιάζεται, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, το Επιμελητήριο Ηλείας και το Σύλλογο Ξενοδόχων Πύργου, το Σάββατο 20 Αυγούστου, από τις 8:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Αρκετός κόσμος έχει ακούσει για τη Λευκή Νύχτα, που γίνεται στην Ευρώπη και σε πολλά μέρη της Ελλάδας, και είναι πολλοί εκείνοι που δεν ξέρουν και ρωτούν. Είναι ουσιαστικά μια γιορτή, προς όφελος των καταναλωτών και ένα δώρο προς αυτούς, για όλο το χρόνο που προτιμούν τα καταστήματα της πόλης μας» ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος και πρόσθεσε ότι εκείνη την Νύχτα, θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική, η Μεικτή Χορωδία του Πύργου, Μουσικά Συγκροτήματα και Χορευτικά, ενώ θα υπάρχουν και εκδηλώσεις για τη διασκέδαση των παιδιών κ.α. κι όλα αυτά σε διάφορα σημεία του Πύργου και σε διαφορετικές ώρες. «Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που θέλουν να οργανώσουν μια δική τους εκδήλωση, μπορούν να το κάνουν ή μπορούν να απευθυνθούν στον Εμπορικό Σύλλογο και να μιλήσουν μαζί μου και να το οργανώσουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος