FOLLOW US: facebook twitter

Περιοδεία στην Ηλεία

Ημερομηνία: 24-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Την Ηλεία θα επισκεφθεί σήμερα ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων-Πράσινων, Δημήτρης Πολιτόπουλος, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Πελοπόννησο ως το τέλος του μήνα για την ανάδειξη θεμάτων πράσινης οικονομίας, βιώσιμων θέσεων εργασίας και περιβάλλοντος.

Η περιοδεία στον νομό θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί από τα Λεχαινά, όπου θα συναντήσει τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, φίλους των Οικολόγων Πράσινων και πολίτες.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Σπιάντζα, όπου παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της διάβρωσης της ακτής καθώς και την περιοχή της πρ. λίμνης Μουριάς.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον αντιπερ/ρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο και στη 1:30μ.μ. τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Ηλείας, Κώστα Νικολούτσο, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλία Ξανθούλη και εκπροσώπους του φιλοζωικού συλλόγου «Αδέσποτες Ψυχές».

Το απόγευμα (5-8 μμ) ο Δημήτρης Πολιτόπουλος θα βρεθεί σε καλλιεργούμενες εκτάσεις στην Βροχίτσα και το Σκουροχώρι, συνομιλώντας με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων.

Στις 8 το βράδυ θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα, όπου θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 24/06/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος