FOLLOW US: facebook twitter

Πένθος στον Αστέρα, «έφυγε» ο Κώστας Σταυρούλιας

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Ο Κώστας Σταυρούλιας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αστέρα και επί χρόνια δραστήριος παράγοντας της ομάδας, ενώ είχε διατελέσει και προπονητής, έφυγε σήμερα το πρωί από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Κώστας Σταυρούλιας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Αμαλιάδα και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, που είχε βραβεύσει τον Σταυρούλια τον περασμένο Δεκέμβριο για την προσφορά του στο σύλλογο, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση που έχει τίτλο «Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Αστέρα» και αναφέρει τα εξής:

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί ένα από τα ιστορικότερα μέλη του, τον Κωνσταντίνο Σταυρούλια. Ο Κωνσταντίνος Σταυρούλιας ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, είχε διατελέσει προπονητής, ήταν μέλος της Διοίκησης κατά το παρελθόν και ακολουθούσε μέχρι σήμερα την ομάδα σε όλα της τα βήματα. Πρόσφατα είχε βραβευτεί από την οικογένεια του Αστέρα για όλη την προσφορά του στην ομάδα. Ο επικεφαλής του Αστέρα, Ανδρέας Παπαδάκος, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδάκος και η Διοίκηση του Αστέρα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

*Η «Πρωινή» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος