FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε καντίνες στις παραλίες του δήμου Πηνειού

Ημερομηνία: 04-05-2023 | Συντάκτης:

Ξεχωρίζει η «ακριβή» Γλύφα στην προσεχή δημοπράτηση

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Καντίνες και ομπρέλες-ξαπλώστρες δημοπρατεί το προσεχές χρονικό διάστημα ο δήμος Πηνειού, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού και το οικονομικό αντίτιμο για την ενοικίαση του κοινόχρηστου χώρου (αιγιαλού-παραλίας)

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις, θα τοποθετηθούν τέσσερις καντίνες, στην παραλία της Γλύφας, στην παραθαλάσσια περιοχή των Καλυβίων-Μυρτουντίων, στην παραλία Θινών Βαρθολομιού και άλλη μία 1.300 μέτρα Βορειοδυτικά των Θινών, καθώς και στην παραλία Παλαιοχωρίου, Νοτιοανατολικά του πεδίου βολής & ανατολικότερα περίπου 122μ. από την πινακίδα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ομπρέλες μπροστά από τα καταστήματα θα τοποθετηθούν στο Αρκούδι και στη Γλύφα, καθώς και στα Καλύβια και τις Θίνες για την εξυπηρέτηση των λουομένων του Δήμου Πηνειού.

Η πιο ακριβή καντίνα είναι στην παραλία της Γλύφας, καθώς η προτεινόμενη τιμή εκκίνησης είναι 1.000 ευρώ/τ.μ., δηλαδή 15.000 ευρώ. Στις Θίνες είναι 250 €/, 20 €/τμ στην T.Κ Καλυβίων-Μυρτουντίων, 75€/τμ στο Παλαιοχώρι και 20 €/τμ στο Βαρθολομιό (1.300μ. ΒΔ των Θινών).

Για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες η προτεινόμενη τιμή εκκίνησης είναι 9,5 ευρώ/τ.μ. Όλες οι προτεινόμενες τιμές θα οριστικοποιηθούν από τη Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Πελ/σου Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου.

Η απόφαση για την τιμή στις καντίνες εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Οικονομική Επιτροπή, καθώς ο επικ. της μείζονος μειοψηφίας, Σάκης Γεωργόπουλος πρότεινε για τη μία καντίνα στη Δ.Ε. Βαρθολομιού (Θίνες) τιμή εκκίνησης 200 ευρώ/τ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος