FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Πέλοπας 0-1: Με Δ. Πλατή και… Μικελόπουλο!

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας πέτυχε σημαντικό διπλό στο Πελόπιο και πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, κόντρα στο συνονόματο του Πελοπίου που παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Οι Πυργιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αφού είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαχούρου στο 10’ και χαμένο τετ- α -τετ του Λιαμπότη στο 20’, άνοιξαν το σκορ στο 30’ όταν ο Λιαμπότης βρήκε με σέντρα μέσα στην περιοχή τον Δ. Πλατή και αυτός με ψύχραιμο  πλασέ έγραψε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη το Πελόπιο πίεσε για την ισοφάριση και στο 55’ ο Μικελόπουλος νίκησε σε τετ- α -τετ τον Χρ. Κατσώλη. Στο 75’ ο Φωτεινόπουλος μπήκε μόνος του από αριστέρα και σούταρε όμως ο γκολκίπερ του Πέλοπα είπε ξανά «όχι», για να φτάσουμε στο 87΄ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ηλιόπουλου από τον Μπαχούρο. Ο Ηλιόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Μικελόπουλος απέκρουσε κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος Δ. (50’ Π. Ηλιόπουλος), Δρουβιώτης, Κουτσογιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Αγγελόπουλος (55’ Χριστόπουλος), Ν. Κατσώλης, Δάνισκας, Οικονομίδης (65’ Φωτεινόπουλος), Χ. Κατσώλης, Σταμόπουλος

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Χριστακόπουλος, Καλαθάς, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (70’ Β΄ Πλατής), Δ. Πλατής (65’ Λιάβας), Λιαμπότης (77’ Παπαδάτος), Δημητρόπουλος, Μπαχούρος, Γεωργίου (77’ Π. Πλατής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος