FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ξενοφών 0-3: Δυνατός στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παίκτες του Α.Ο. Ξενοφών πανηγυρίζουν το 1-0 από τον Π. Κωνσταντόπουλο χθες στο Ενωσιακό.
Με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο να δημιουργεί και να σκοράρει ο Ξενοφών πέρασε από την έδρα της υπολογίσιμης Θύελλας

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Ξενοφών πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Θύελλας με 0-3 χθες στο Ενωσιακό της Σπιάντζας κι έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι βρήκε χώρους μετά το 0-1 στο 28΄ και είχε φάσεις να τελειώσει πιο νωρίς το ματς, κόντρα στη μαχητική Θύελλα που προσπάθησε πολύ αλλά υστέρησε στο δημιουργικό-παραγωγικό κομμάτι, καθώς δεν απείλησε την εστία του Κουτρουμπή.

Στα πρώτα 28 λεπτά δεν υπήρχε ούτε μια αξιόλογη φάση και το ματς ήταν ισορροπημένο. Ώσπου σε εκείνο το λεπτό ο Πάρης Κωνσταντόπουλος  κέρδισε πέναλτι από τον Ντίνο Κύτταρη, πέναλτι το οποίο αμφισβήτησε έντονα ο αμυντικός της Θύελλας και ο έμπειρος επιθετικός των ερυθρολεύκων το εκτέλεσε κι έκανε το 0-1. Στα επόμενα πέντε λεπτά, με τη Θύελλα να ανεβαίνει ψηλά για την ισοφάριση, ο Ξενοφών είχε άλλες τρεις φάσεις για το 0-2 με σημαντικότερη το δοκάρι του Μπακατσέλου ύστερα από επέλαση από αριστερά και πλασέ στην απέναντι γωνία. Οι άλλες δύο φάσεις ήταν με τον Μούτσο (μπλόκαρε ο Τσάμπρας) και τον Μπακατσέλο (σουτ άουτ).

Στο β΄ ημίχρονο ο Ξενοφών ήλεγχε το ματς, με τη Θύελλα να προσπαθεί να επιτεθεί χωρίς να δίνει χώρους στους φιλοξενούμενους για να μη δεχτεί και το γκολ που θα έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι στο 60΄ είχαν ένα μακρινό σουτ του Καββαθά που μπλόκαρε εύκολα ο Κουτρουμπής και αυτή ήταν η μοναδική φορά που ένιωσε μια σχετική απειλή ο έμπειρος γκολκίπερ του Α.Ο. Ξενοφών. Μετά το 75΄ η Θύελλα πήρε κι άλλα μέτρα στο γήπεδο και ο Ξενοφών έφτασε στο 0-2 στο 79΄ με πλασέ του Γιώργου Καλαντζή από πάσα του Πάρη Κωνσταντόπουλου. Ένα λεπτό πιο πριν ο Μούτσος είχε νικηθεί σε τετ-α-τετ από τον Τσάμπρα. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θανάσης Καλαντζής διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Π. Κωνσταντόπουλος, Γ. Καλαντζής, Τσίτσος, Δημάκης, Αναμουρλίδης και από τη Θύελλα κορυφαίος ο Τσάμπρας και πολύ καλοί οι Κύτταρης, Βαγγόπουλος.

Θύελλα: Τσάμπρας, Κύτταρης, Γρηγορόπουλος (81΄ Σούφης), Φώτης, Δρακόπουλος (63΄ Κλάδης), Καββαθάς, Λειβαδίτης (63΄Χρυσαειδής-λ.τρ. 73΄ Τσιγκούνης), Μπακόπουλος, Τριανταφύλλης, Παργινός (81΄ Σωτηρόπουλος), Βαγγόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (68΄ Κόκκινος), Θ. Κωνσταντόπουλος (60΄ Θ. Καλαντζής), Αναμουρλίδης, Τσίτσος, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος (81΄ Αντύπας), Γ. Καλαντζής, Δημάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος