FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Αίας Γαστούνης 0-4: Χωρίς να φορτσάρει…

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

17η νίκη για τον «Άγιαξ» που πάει ολοταχώς για την πρωτιά

 

Ο Αίας πέρασε νικηφόρα και από το Πελόπιο με σκορ 4-0, έφτασε τις 17 νίκες στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη 2η Δόξα, πλησιάζοντας σταδιακά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1 DEDALO SECURITY.

H ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου χωρίς να έχει το πόδι στο γκάζι, έφτασε σε μια άνετη νίκη. Στο 8ο λεπτό ήταν μπροστά με δύο γκολ και από κει και πέρα έριξε ταχύτητα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σταθάτος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και στο 8΄ ο Παπαχριστόπουλος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ καθώς ξεκίνησε από το κέντρο και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλασάροντας εύστοχα τον Χρυσικόπουλο (0-2).

Το 0-2 ήταν σκορ ημιχρόνου και στο 50΄ ο Τσακοπιάκος με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έγραψε το 0-3. Τέλος, στο 60΄ ο Μονόλιθος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Πελόπιο: Χρυσικόπουλος, Δρουβιώτης, Χριστόπουλος (46΄ Μήλιος), Καρβουνιάρης, Βουρλούμης, Κατσώλης, Σταϊκόπουλος, Μπίρμπας, Σπυρόπουλος, Η. Κακόγιαννος, Κολοτούρος.

Αίας: Κουρλός (60΄ Μανουσιάδης), Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος (60΄ Καράμπελας), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης (46΄ Γιαννακόπουλος), Τσακοπιάκος (70΄ Τσαγρής), Σταθάτος, Γκίνης, Μονόλιθος, Χατζηαράπης, Μπατζακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος