FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ. 1-2: Έδειξε χαρακτήρα…

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας έστω και δύσκολα σε αντίθεση με το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, νίκησε ξανά τον Ηλειακό στο Βαρθολομιό με 2-1 και συνεχίζει να βρίσκεται στο –4 από τον πρωτοπόρο Αίαντα.

Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Λαγού ήταν άτυχη καθώς είχε τρία δοκάρια, με τον Δημητρόπουλο (απευθείας φάουλ), τον Πυρρή (κεφαλιά) και τον Παπαδάτο (σουτ). Το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου και στην  επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63΄ ο Ηλειακός ήταν αυτός που σκόραρε, με κεφαλιά του Σάκη Τσουκαλά από εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Μαργαρώνη.

Από κει και πέρα, οι «μελανόλευκοι»  πίεσαν ασφυκτικά κι έφτασαν στην ανατροπή. Στο 73΄ με ε πέναλτι του Γιώργου Πολίτη, πέναλτι που κέρδισε ο Καλογερόπουλος από τον Βύτανο (μετά από κάθετη μπαλιά του Πολίτη) και στο 78΄ με τον Παπαδάτο, από μπαλιά του Καλογερόπουλου.

Ο Ηλειακός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Κότσιφα στο 80΄.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης (85΄ λ.τρ. Ρουμελιώτης), Μαργαρώνης Α., Κατσίγιαννος, Πανόπουλος, Τσουκαλάς Δ., Κότσιφας, Παπαδόπουλος Α., Ραυτόπουλος, Μαργαρώνης Σπ., Τσιράκης (70΄ Μαρίνοφ).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Κατσίνας, Τσιρίκος, Βασιλόπουλος (65΄ Κουλούρης ), Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος (82΄ Μηλαδόπουλος), Πολίτης, Παπαδάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος