FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου-Δάφνη 2-1: Στο κατώφλι της Α1 ο Πέλοπας Πύργου

Ημερομηνία: 14-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ο Πέλοπας Πύργου νίκησε 2-1 τη Δάφνη και βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Συναρπαστικό παιχνίδι. Μοιρασμένο στο πρώτο μέρος και με υπεροχή της ομάδας της Ανδραβίδας στην επανάληψη. Η ομάδα του Σταύρου Νάστου μπήκε δυνατά και στο δεκάλεπτο είχε δύο φάουλ του Σταθόπουλου, από τα οποία το πρώτο έφυγε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι και το άλλο απέκρουσε ο Πλατής εκπληκτικά σε κόρνερ! Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 25΄ ο Κανελλόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαχούρος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 30΄ ο Λειβαδίτης από πάσα του Γεωργίου διπλασίασε το σκορ (2-0) με πλασέ!

Με την πλάτη στον τοίχο ο Νάστος στο 32΄ απέσυρε το σέντερ μπακ Ντούγκα κι έβαλε το μέσο Βαρβαρέσο. Το παιχνίδι ισορρόπησε και στο 36΄ ο νεοεισελθών εκτέλεσε πέναλτι (που πήρε ο Σπανός) και μείωσε σε 2-1.

Καταθλιπτική υπεροχή

Στο 46΄ ο τεχνικός της Δάφνης απέσυρε το Σπανό και στη θέση του πέρασε το νεαρό Ανδριόπουλο. Η ομάδα της Ανδραβίδας πίεσε ασφυκτικά. Με στρωτό παιχνίδι, πάσες και άριστη κυκλοφορία, έκλεισε τους γηπεδούχους για μεγάλα διαστήματα. Άλλαξε ο Νάστος στο 55΄ το Σώκαλη με τον Πετρόπουλο και πίεσε έτι περισσότερο. Όμως οι ευκαιρίες έφευγαν η μία μετά την άλλη. Στο 47΄ ο Βάσος τετ-α-τετ σούταρε άουτ. Στο 52΄ ο Βαρβαρέσος είχε σε λόμπα δοκάρι. Στο 63΄ νέα ευκαιρία ο Βάσος ολομόναχος με τον Πλατή, ενώ ο Πυργιώτης πορτιέρο στο 70΄ έβγαλε κόρνερ, με εκπληκτική επέμβαση, κεφαλιά του Βουρτσάνη. Να σημειώσουμε πως σε σύγχιση στο 75΄ σουτ του Βαρβαρέσου βρήκε το χέρι αμυντικού του Πέλοπα, αλλά ο Πήττας είπε «παίζετε». Στο τελευταίο 20λεπτο ο Μάκης Κόκκαλης με αλλαγές ενίσχυσε την άμυνά του, ενώ παράλληλα έσπασε το ρυθμό των αντιπάλων και κράτησε την πολύτιμη νίκη!

Ο γκολκίπερ Πλατής ήταν κορυφαίος του Πέλοπα. Διακρίθηκαν ακόμη οι Χριστακόπουλος, Γκόρδης, Λειβαδίτης, Μπαχούρος. Από την άτυχη Δάφνη ξεχώρισαν οι Δρακόπουλος, Βουρτσάνης, Βαρβαρέσος, Ανδριόπουλος. Διαιτήτευσε ο Πήττας, ο οποίος στο 26΄ με υπόδειξη του Ρηγόπουλου ακύρωσε ως οφσάιντ γκολ του Πέλοπα.

Πέλοπας: Π. Πλατής, Χ. Χριστακόπουλος, Βαρζελιώτης, Γκόρδης, Πότκα (85΄ λ.τρ. Π.Α. Πλατής), Παναγόπουλος, Γεωργίου (75΄ Γ.  Χριστακόπουλος), Λειβαδίτης (65΄ Μπουλούτας, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπαχούρος (85΄ Παπαδάτος).

Δάφνη: Κολλίνζας, Σώκαλης (55΄ Πετρόπουλος), Σταθόπουλος (75΄ Χαντζής), Κασσιανός, Ντούγκας (32΄ Βαρβαρέσος), Δρακόπουλος, Τριτάρης, Βουρτσάνης, Σπανός (46΄ Ανδριόπουλος), Βασιλείου, Βάσος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος