FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πελοπίου: Με προπονητή τον Παναγιώτη Δρουβιώτη

Ημερομηνία: 12-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πελοπίου θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 και θα πορευτεί με προπονητή τον 32χρονο Παναγιώτη Δρουβιώτη. Ο Δρουβιώτης είναι επί πολλά χρόνια αρχηγός της ομάδας καθώς είναι από το Πελόπιο και έχει παίξει συνολικά 13 χρόνια στην ομάδα του χωριού του, τον Πέλοπα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Χειμαδιό, Χελιδόνια, Κένταυρο Μαγούλας και Αλφειό.

Ο Δρουβιώτης, λοιπόν, θα βοηθήσει τη νέα σεζόν τον Πέλοπα από τη θέση του προπονητή καθώς αγαπά την προπονητική και μάλιστα θα προχωρήσει και στην απόκτηση διπλώματος προπονητή τα επόμενα χρόνια.

Ήδη, η ομάδα του Πελοπίου έχει αποκτήσει τους Δημήτρη Δάνισκα από το Ν. Άρη Στρεφίου, Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο από τον Ερμή Πλατάνου, Παναγιώτη Γεωργακόπουλο που έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια στην Α΄ Αθήνας, με θητεία παλιότερα στον Ολυμπιακό Λαμπετίου, τον Ανδρέα Αγγελόπουλο από τον Ερμή Πλατάνου, τον Άγγελο Νικολόπουλο από τον Ατρόμητο Βαρβάσαινας, τον Δημήτρη Σάμπαλο από τον Διγενή Χαριάς και το νεαρό Θοδωρή Μήλιο από τον Αγ. Δημήτριο.

Επίσης, παρέμειναν στην ομάδα ο τερματοφύλακας Ηρακλής Αθανασόπουλος, Νίκος Κατσώλης, Μάριος Καρβουνιάρης, ενώ επέστρεψαν ο Κώστας Καλλιμάνης, Χάρης Δαμάσκος, Αλέξανδρος Παπαλάμπρος και οι Τάκης Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος.

*Σήμερα στις 9 το βράδυ ο Πέλοπας Πελοπίου γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας του και διοργανώνει Αθλητική Πολιτιστική Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πελοπίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος