FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ενίσχυση στην άμυνα με Μπουζούρα

Ημερομηνία: 12-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης απέκτησε τον 28χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Νίκο Μπουζούρα. Ο Αμαλιαδίτης αμυντικός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Πιερικό και στον Α.Ο. Υπάτου. Έχει ξεκινήσει από τον Αστέρα κι έχει παίξει επίσης στη Νέα Ζίχνη, στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, στον Εθνικό Αγιονερίου, στον Αστέρα Αμαλιάδας όταν η ομάδα διεκδικούσε την άνοδο στη Football League, στη Χαλκίδα και τον Αιολικό. Ο Μπουζούρας υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε μετάθεση στη ΣΕΤΤΗΛ του Πύργου και ο Αίας κινήθηκε άμεσα για να τον εντάξει στο ρόστερ του. Το μόνο που απομένει είναι να πάρει το δελτίο από την τελευταία του ομάδα, τον Α.Ο. Υπάτου, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συνεχίζει ο Λαγανόπουλος

Στο μέτωπο των ανανεώσεων ο 19χρονος Νίκος Γαλανόπουλος θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο Γαλανόπουλος αγωνίζεται ως ακραίος χαφ κι έχει αναδειχτεί από την ομάδα της Γαστούνης.
Τέλος, το πρώτο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή με αντίπαλο τον Πέλοπα Πύργου στο Στάδιο Γαστούνης. Παράλληλα, έχουν κλειστεί φιλικά με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Αχαϊκή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος