FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας -Πελόπιο 2-1: Δύσκολη νίκη-ανάσα για τους Πυργιώτες

Ημερομηνία: 27-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε χθες 2-1 τον Πέλοπα Πελοπίου στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 10 βαθμούς στον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK. Αντίθετα, ο Πέλοπας Πελοπίου έμεινε ουραγός στους 3 βαθμούς.

Ο Δημήτρης Πλατής στο 34΄ έκανε το 1-0 για τον Πέλοπα και ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος στο 57΄ το 2-0. Ο Πέλοπας είχε στη συνέχεια χαμένο τετ-α-τετ με τον Τσιχλιά για να καθαρίσει το ματς και το Πελόπιο μείωσε στο 70΄ σε 2-1 με κεφαλιά του Γ. Καραχάλιου. Τέσσερα λεπτά μετά, οι Πυργιώτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δαβουρλή με 2η κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Κώστα Σακέλλη πίεσε για την ισοφάριση και στο 85΄ είχε μακρινό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Γρηγορόπουλο κι άλλη μια φάση με τον Τσιμάνη.

Στο 90΄ έμεινε με δέκα παίκτες και το Πελόπιο, λόγω αποβολής του Τάκη Τσιμάνη με απευθείας κόκκινη για πάτημα σε αντίπαλο, σε μια φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα του Πελοπίου, θεωρώντας πως ήταν για κίτρινη κάρτα και όχι για κόκκινη. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και οι “μελανόλευκοι” πανηγύρισαν μια αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη, που τους δίνει βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

 

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Γ. Χριστακόπουλος, Β. Πλατής, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Σπανός (55’ Αστερόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Δ. Πλατής, Δημητρόπουλος (55’ Κανελλόπουλος), Τσιχλιάς (75’ Καλαθάς).

Πελόπιο: Κούβελας, Χριστόπουλος, Γρηγορόπουλος, Η. Καραχάλιος, Κουτσογιαννόπουλος (46’ Τσιμάνης), Τζάρο, Γ. Καραχάλιος, Καρβουνιάρης, Χριστόπουλος (77’ Αδάμης), Σακέλλης, Σταμόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος