FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Θύελλα 1-0: Πολύτιμη νίκη για Ολυμπιάδα σε επεισοδιακό ματς

Ημερομηνία: 27-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Γούμερο, η Ολυμπιάδα νίκησε 1-0 την Θύελλα με γκολ του Διαμαντάκου στο 80΄, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με διακοπή του αγώνα για αρκετά λεπτά, αποβολές εκατέρωθεν και φωνές για τη διαιτησία και από τις δύο ομάδες! Με αυτή τη νίκη η Ολυμπιάδα έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε βαθμολογικά, αφήνοντας στους 7 την Θύελλα.

Η Ολυμπιάδα είχε την εδαφική υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να είναι απειλητική για την εστία του Τσάμπρα. Μονάχα στο 15΄, η ομάδα του Χρήστου Γκρίλλα είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Θανάση Καλαντζή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71΄ είχαμε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και μάλιστα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και λίγοι φίλαθλοι της Ολυμπιάδας. Ο διαιτητής Παναγόπουλος με τους βοηθούς πήγε στα αποδυτήρια και βγήκε ύστερα από 10 λεπτά για να συνεχίσει το ματς και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον τερματοφύλακα Μπουμπουνά από πλευράς Ολυμπιάδας και τον Μιχάλη Φώτη από πλευράς Θύελλας, επειδή αμφότεροι απώθησαν αντίπαλο, όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα.

Μετά την επανέναρξη του αγώνα, στο 80΄, η Ολυμπιάδα βρήκε το γκολ που έψαχνε με γυριστή κεφαλιά του Διαμαντάκου από σέντρα του Μπατουδάκη από δεξιά (1-0). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Θανάσης Καλαντζής με 2η κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο παιχνίδι.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Φωτακόπουλος, Σοφ. Μπίρμπας, Στ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Καλαντζής, Γ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος, Μπατουδάκης, Κωνσταντόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (85΄ Κ. Παπανδρέου).

Θύελλα: Τσάμπρας, Κοζοκάρου, Τσαουσάι, Γαλανόπουλος (50΄ Νικητόπουλος), Κλάδης, Καλαμαράς, Μουζάκι, Λίλα, Λειβαδίτης, Τ. Τσιμάνης, Φώτης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος