FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Νίκη Τραγανού 1-2: Ανατροπή με Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι στη Σπιάντζα με τον Γεωργιόπουλο να μαρκάρεται από τους Παναγόπουλο, Αστερόπουλο.

 

Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε δύο φορές στην επανάληψη και οδήγησε τους «μπλε» σε μια μεγάλη νίκη

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Η Νίκη Τραγανού ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του α΄ ημιχρόνου και με δύο γκολ του έμπειρου επιθετικού, Γιώργου Γεωργιόπουλου, πέρασε νικηφόρα από το Ενωσιακό της Σπιάντζας με σκορ 1-2 και συνέχισε την ανοδική της πορεία με φόντο τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Στον αντίποδα, ο Πέλοπας γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, ενώ είναι έξι ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες-4 ήττες), βγάζοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα.

1-0 το ημίχρονο

Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση του αγώνα, στο 10ο λεπτό. Ο Αστερόπουλος πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Μπαχούρο και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ανδρέα Αντωνόπουλο (1-0). Στη συνέχεια, η Νίκη πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά δεν έφτανε εύκολα μέσα στην περιοχή του Πέλοπα. Στο 15΄ απευθείας φάουλ του Τσαντίλη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μικελόπουλος. Στο 26΄ το σουτ του Αστερόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.  Στην τελευταία φάση του α΄ μέρους, στο 29΄, από εκτέλεση φάουλ του Χ. Κολοτούρου, η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου πέρασε ψηλά άουτ.

1-2 στο 83΄

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο Αλέξης Γαλάνης πέρασε στο ματς τον έμπειρο Κωστόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τον δημιουργικό Νίκο Κολοτούρο στα αριστερά της επίθεσης και η Νίκη έγινε πιο συμπαγής αμυντικά αλλά και περισσότερο παραγωγική στην επίθεση. Έτσι, στο 53΄ ήρθε η ισοφάριση με τον Φώτη Καλογερόπουλο να βγάζει συρτή μπαλιά από δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί που ήταν ο Γεωργιόπουλος, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, σε μια δύσκολη φάση για τον βοηθό διαιτητή.

Δύο λεπτά μετά, ο Γεωργίου μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή κι έκανε τη σέντρα-σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 66΄ από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου, ο Βατσής έπιασε την  κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Μικελόπουλος απέκρουσε. Οι «μπλε» συνέχισαν να πιέζουν για το νικητήριο γκολ και αυτό ήρθε εν τέλει στο 83΄, από μια στημένη μπάλα. Ο Ν. Κολοτούρος γέμισε μέσα στην περιοχή και ο Γεωργιόπουλος από δεξιά έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 1-2.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Γεωργιόπουλος, Γαργαρώνης, Τσαντίλης, Ν. Κολοτούρος και Καλογερόπουλος, ενώ από τον Πέλοπα οι Δαβουρλής, Μπαχούρος, Αστερόπουλος, Βαρζελιώτης και Παπαδάτος.

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος τιμήθηκε από τους παράγοντες του Πέλοπα για την προσφορά του στον πυργιώτικο σύλλογο.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πέλοπας τίμησε τον γκολκίπερ της Νίκης Τραγανού, Ανδρέα Αντωνόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Πέλοπα, έχοντας αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Βαρζελιώτης, Πότκα, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Π. Πλατής (65΄ Δημητρόπουλος), Μακρής (46΄ Γεωργίου), Μπαχούρος (80΄ Μπουλούτας), Αστερόπουλος, Παπαδάτος (57΄ Βασιλόπουλος).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (89΄ Παπαβασιλείου), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (46΄ Κωστόπουλος), Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (90΄ Σαραντούλιας), Δ. Κασσιανός (46΄ Ν. Κολοτούρος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος