FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Αλφειός 3-2: Ο Κουλούρης είχε την απάντηση!

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ηλία Κουλούρη, νίκησε 3-2 τον Αλφειό και συνεχίζει σταθερά στη 2η θέση της Α1 DEDALOS SECURITY.

O Αλφειός προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό, με κεφαλιά του Τριανταφύλλη από εκτέλεση φάουλ του Γκουβέρου, αλλά ο Κουλούρης σκόραρε δύο φορές σε διάστημα δέκα λεπτών, στο 12΄ και στο 21΄ και έφερε νωρίς την ανατροπή του σκορ. Την πρώτη φορά από γύρισμα του Μπουρλάκη και τη δεύτερη με ατομική προσπάθεια. Λίγο μετά το 2-1 ο Αλφειός ζήτησε πέναλτι για κράτημα του Πυρρή σε παίκτη του, αλλά ο διαιτητής Κούλης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 24΄ και 25΄ ο Μπουρλάκης αρχικά και ο Γκουβέρος στη συνέχεια άθελά του, δεν βρήκαν δίχτυα κι έμεινε το 2-1 και στο 42΄ ο Τριανταφύλλης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ έγινε το 3-1 από σέντρα του Μπουρλάκη, κοντρόλ και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουλούρη, που έφτασε έτσι στο χατ-τρικ.

Στο 70΄ η Δόξα σκόραρε σε μια απίθανη φάση, αλλά οι διαιτητές δεν έδειξαν σέντρα! Ο Λιούρης έπιασε ένα τρομερό σουτ η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος, βρήκε στο εσωτερικό μέρος του σιδερένιου παραθύρου της εστίας και βγήκε εκτός εστίας, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να ξεγελαστούν και να μην κατακυρώσουν το γκολ!

Στο 77΄ από ατομική προσπάθεια του Αγριδιώτη, ο Παπαδάτος πήγε να διώξει και σκόραρε σε βάρος της ομάδας του κι έτσι ο Αλφειός μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (54′ Μηλαδόπουλος), Πυρρής, Ιωάννου, Πολίτης (46′ λ.τρ. Λιούρης), Κουλούρης (76′ Καλογερόπουλος), Τσιρίκος, Παναγόπουλος, Μπουρλάκης (80′ Γεωργόπουλος), Παπαδάτος.

Αλφειός: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Πρίφτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Αγριδιώτης, Μάζης, Τσουβάνι (70′ Πεσκελίδης), Τριανταφύλλης (85′ Καλομοίρης), Αβραμόπουλος, Ζορμπάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος