FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Ηλειακός Β. 1-0: Με Γεωργίου το τρίποντο

Ημερομηνία: 04-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με σκόρερ τον Θάνο Γεωργίου στο 77΄, ο Πέλοπας πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού (1-0), το Σάββατο στο Ενωσιακό. Ο Πέλοπας ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και είχε δύο φάσεις με τον Κανελλόπουλο στο πρώτο 20λεπτο. Ο Ηλειακός απάντησε με τον Λόξα στο 25΄ και το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄ ο Γεωργίου απείλησε με σουτ που μπλόκαρε ο Κολλίντζας και στο 60΄ το σουτ του Αστερόπουλου έφυγε άουτ. Στο 73΄ ήταν η σειρά του Ηλειακού να φτάσει κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Κουλούρη που μπλόκαρε ο Μικελόπουλος. Ώσπου στο 77΄ από μακρινή μπαλιά του Δαβουρλή, ο Γεωργίου πρόλαβε στην έξοδο τον Κολλίντζα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Μιχάλη Καλαρίτη πίεσε για την ισοφάριση. Στο 85΄ τη σέντρα-σουτ του Σπ. Μαργαρώνη απέκρουσε ο Μικελόπουλος και στο 87΄ το απευθείας φάουλ του Πέτρου Τσουκαλά πέρασε λίγο άουτ.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Αστερόπουλος, Πότκα, Καλαθάς, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Μακρής (46΄ Γεωργίου), Βαρζελιώτης, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (87΄ Βασιλόπουλος), Μπαχούρος (90΄ Παπαδάτος).

Ηλειακός Β.: Κολλίντζας, Α. Μαργαρώνης (82΄ Τσιράκης), Χατζηγιάννης, Α. Κορκός, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος, Πανόπουλος, Λόξας (65΄Σπ. Μαργαρώνης), Π. Τσουκαλάς, Σίμα (46΄Κουλούρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος